Pedicure & Manicure - Intense • feel good — look amazing | Nistelrode

Pedicure

Makkelijk lopen heeft invloed op je totale gezondheid. Zowel mannen als vrouwen zijn gebaat bij goed verzorgde voeten.

Een pedicure behandeling lost diverse voetproblemen op, zoals een droge huid met kloven op de hiel, een branderig gevoel bij het lopen, ingegroeide of kromgegroeide nagels, pijnlijke eeltplekken in combinatie met likdoorns of kalknagels. En natuurlijk voor mooi verzorgde voeten en teennagels voor in je open schoenen.

Wij zijn in het bezit van een splinternieuwe laser voor het behandelen van schimmelnagels (kalknagels). Lees hier meer over op onze "schimmelnagels laseren" pagina.

In onze salon werken we onder andere met de producten Samenwerkende Pedicures.

Meer over:

Pedicure Intense Nistelrode
Manicure behandeling Nistelrode

Manicure by OPI

Onze handen verdienen extra aandacht!

Ze zijn immers ons visitekaartje en echte eyecatcher in het contact met onze omgeving. Ze verklappen je gezondheid. Mooie handen laten je stralen!

Om je handen en nagels in prachtige conditie te houden hebben wij gekozen om te werken met hét nummer 1 manicure-pedicure merk OPI.

OPI Manicure Treatments

Manicure by OPI basis

Je handen worden heerlijk verzorgd in een badje, nagels worden gevijld, nagelriemen verzorgd en nagels worden gepolijst.

GelColor by OPI

Twee weken perfect gelakte nagels? Dat willen wij vrouwen toch allemaal? Met deze behandeling word het werkelijkheid.

GelColor draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak. Dé uitvinding voor elke vrouw, die tijd tekort komt voor zichzelf maar toch verzorgde handen wil hebben!

Gellak van OPI – OPI Gel Color:

  • Snel aangebracht
  • Na aanbrengen direct droog
  • Blijft twee weken perfect glanzend zitten
  • Is eenvoudig zelf te verwijderen
  • Geschikt voor handen en voeten
  • Vele diverse kleuren
  • Schilfert niet

De GelColor systeem is de nieuwste revolutie op het gebied van nagellak. De kleuren blijven tot wel twee weken optimaal zitten.

Het resultaat? Mooie, natuurlijke, glanzende en stevige nagels!

Nagels lakken

Handen zijn pas af met een stel perfect gelakte nagels! Je outfit en je stijl kan je mooi laten samensmelten met de perfecte kleur. Wij hebben voor jou hippe en stijlvolle kleuren in huis. OPI nagellakken zijn bekend van de bladen en de sterren. Laat je inspireren en ga voor kleur!