- Intense • feel good — look amazing | Nistelrode

Medische camouflage

Hulp bij huidafwijkingen Spataderen, wijnvlekken, geboorteplekken en andere littekens zijn vaak blijvende oneffenheden die behoorlijk hinderlijk kunnen zijn. Cosmetische chirurgie kan dergelijke huidafwijkingen in veel gevallen helpen te verminderen, maar vrijwel altijd blijven er delen van de plek zichtbaar. De geregistreerde schoonheidsspecialist kan dan een belangrijke rol vervullen. Met speciaal daarvoor ontwikkelde producten kunnen huidproblemen worden gecamoufleerd.

Behandeling met camouflageproducten

Lycogel medische camouflage Dermacolor medische camouflage

Wij behandelen de specifieke plek door toepassing van de juiste camouflageproducten. Dit zijn producten die specifiek zijn ontwikkeld voor camouflage, zowel wat betreft houdbaarheid, slijtvastheid als vochtbestendigheid. Door de producten op de juiste manier te mengen, wordt de kleur verkregen die het best overeenkomt met de huidkleur van de cliënt. Een fixatie met poeder en/of een spray zorgt ervoor dat de camouflage niet afgeeft (waterproof). Wij hanteren hierbij de richtsnoer voor de schoonheidsspecialist.

Medische camouflage wordt in veel gevallen vergoed door de zorgverzekeraar. Kijk in uw polis of u in aanmerking komt voor een vergoeding. Komt u er niet uit dat kijken wij het graag voor u na. Wij werken met Dermacolor, Lycogel en Youngblood Cosmetics.

Zelf leren camoufleren

De behandeling leidt vaak tot zeer bevredigende resultaten. Aangezien het om blijvende afwijkingen gaat en de camouflage niet definitief is, is het echter belangrijk dat u zelf vaardig wordt in het camoufleren. Wij kunnen u daarbij helpen.

Wilt u meer weten over deze behandeling? Stel uw vraag per e-mail via info@salonintense.nl of bel naar 0412-853565.