Youngblood mineral cosmetics - Intense • feel good — look amazing | Nistelrode

Youngblood mineral cosmetics

Youngblood, op mineralen gebaseerde make-up, geeft je een nog gezondere uistraling.

Pauline Youngblood - de vrouw achter Youngblood Mineral Cosmetics. Pauline Youngblood werkte enkele jaren in een kliniek voor plastische chirurgie en dermatologie. Daar bleek dat de patiënten behoefte hadden aan een natuurlijk ogende make-up. Dit was nodig om te helpen bij het verbergen van blauwe plekken of rode vlekken en die huidirritatie kon verlichten na een behandeling of plastische chirurgie. Zij besloot een make-up te ontwikkelen die zowel schoonheidsfoutjes kon verbergen als een die gebruikt kon worden als huidverzorgingsproduct.

Pauline ontdekte dat natuurlijke, zuivere mineralen en pigmenten zonder conserveringsmiddelen of kleurstoffen een verzachtende werking hadden op de gevoelige huid en het gezicht een natuurlijk en gaaf uiterlijk gaven. Als pluspunt bleek dat de zuivere mineralen bovendien beschermende eigenschappen hadden tegen schadelijke invloeden van de zon, niet verstoppend werkten en geen acne veroorzaakten.

Youngblood make-up
Youngblood minerale make-up

In 1996 werd Pauline Youngbloods droom werkelijkheid met de lancering van Youngblood Mineral Cosmetics. De make-up kreeg al snel bijzonder veel erkenning in de pers, bij de consument en bij de professionele visagisten. Door Youngbloods unieke producteigenschappen omvat de doelgroep zowel tieners als volwassenen en is het een van de favoriete merken van professionele make-up artiesten. Vandaag de dag is Youngblood Mineral Cosmetics één van de marktleiders op het gebied van luxe mineralen make-up.

Youngblood make-up is verkrijgbaar bij Intense. Bezoek onze salon of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Wij kunnen je helpen met het maken van de juiste keuze.

Naast dat de mineral make-up van Youngblood verkrijgbaar is in onze salon, is deze uiteraard ook te bestellen in onze webshop www.skin-shop.nl