Sepai - Pure truth about skin - Intense • feel good — look amazing | Nistelrode

Je eigen Beauty Lab

Sepai is een innovatief beautyconcept uit Spanje, dat huidverzorging in de schoonheidssalon en parfumerie naar een hogere dimensie brengt.

Het merk maakt mooie, zuivere en veilige huidverzorging waarbij ingrediënt keuze centraal staat. Het gebruik van hulpstoffen wordt vermeden om zo tot formules te komen met 99% werkzame stoffen.

Voor de perfecte crème werden extracten gecreëerd die vanuit syringes in het product worden gespoten. De keuze, tot maximaal 3 extracten per product, maken het mogelijk om heel gericht doelen aan te pakken. Voor het gezicht: Volumising,Elasticity, Lifting, Tan Prolong en Firming. Voor het lichaam zijn nog drie extra extracten mogelijk; Slimming, Cellulite en Boobster.

De basiscrèmes worden gekozen op basis van voorkeur, huidconditie of bijvoorbeeld weersomstandigheden en bieden een crème met een lichte textuur en een matte finish of een rijkere met juist een glanzend effect. De crèmes zijn op zich al volledige verzorgingsproducten met actieve anti-ageing eigenschappen.

Sepai - Pure truth about skin
Sepai producten

Waarom Sepai?

Sepai brengt natuurlijke ingrediënten en technologisch innovatieve werkstoffen samen in doelgerichte formules. Hierdoor zijn de producten ontstaan die niet de symptonen maar juist de onderliggende oorzaken van huidveroudering aanpakken.

Sepai heeft een unieke 360° formule in één concept ontwikkeld, die alle veroorzakers van huidveroudering aanpakt: RMI5 Intelligent Moleculair Recovery at 5.

Als men ouder wordt gaat het energieniveau van de cellen naar beneden, het DNA raakt beschadigd en de proteïneproductie vermindert. Weefsels worden minder stevig, waardoor verslapping en rimpels ontstaan. Vermindering van de natuurlijke glans, verlies van stevigheid en een verminderd vermogen van de huid om zich te verweren tegen invloeden van buitenaf, zijn onafwendbaar.

Recovery: Herstelt het optimaal functioneren van de huid, laat huidcellen weer werken alsof het jonge cellen zijn, traint de huid om actief te zijn, herstelt de jeugdige uitstraling doordat vitale huidfuncties verbeteren. Pakt zichtbare effecten van huidveroudering direct aan: antirimpel, herstructureren, anti-stress effect en op de langere termijn een algehele zichtbare huidverbetering.

Moleculair: De basis bestaat uit 13 zorgvuldig geselecteerde actieve ingrediënten waarmee RMI5 de levensduur van de cel verlengt en het zelf herstellend vermogen verbetert. Hierdoor geeft het de cel nieuwe energie*, stimuleert de proteïneproductie, versterkt het afweermechanisme van de huid en helpt de huid zich te beschermen tegen invloeden van buitenaf. De huid herstelt zichzelf, zodat de klok van de huid als het ware wordt teruggezet (in vitro getest).

Intelligent: Preventief en herstellend verzorgingssysteem dat werkt op het behoud van de optimale conditie van de huid, herstel van het energieniveau bij de bron en dat fungeert als een ‘personal trainer’ van de huidcellen.

Verfijn je droom

Creëer je persoonlijke, custommade huidverzorging, met alle effecten die jij wilt. Iedere huid heeft verschillende behoeftes en problemen. Sepai biedt verzorging die, door toevoeging van verschillende extracten, aan ieders eisen worden aangepast. Zo ontstaan crèmes en serums die preventief werken, corrigeren en/of de optimale omstandigheden van de huid onderhouden.

Ontwerp je eigen aangepaste verzorging voor gezicht of lichaam met geconcentreerde werkstoffen die je selecteert op basis van je specifieke wensen.

Sepai is zeer eenvoudig in gebruik:

  • Kies het gewenste basisproduct
  • Kies maximaal 3 extracten die het beste aan je eisen voldoen
  • Leeg de volledige inhoud van elke spuit in de crème of serum

Sepai online kopen - webshop