Beauty Award 2011 - Intense • feel good — look amazing | Nistelrode

Beauty Award 2011

Beauty Award 2011 - Karin Manders valt net buiten de prijzen

De uitreiking van de Beauty Award was een prachtige avond, helaas hebben we de felbegeerde Beauty Award niet meer naar huis mogen nemen. We gaan er weer volop tegenaan om te laten zien dat we bij de top van Nederland horen. De nominatie voor de Beauty Award voor schoonheidsspecialiste van het jaar 2011 heeft ons veel goeds gebracht. De ervaring die we opgedaan hebben zullen we gebruiken om met dezelfde gedrevenheid door te gaan in de schoonheidsbranche. Iedereen bedankt voor het stemmen en het tonen van interesse, zonder jullie waren we niet zover gekomen!

Karin Manders van Intense nominatie Beauty Award 2011

Nog even en dan...

Nog even en dan zijn de winnaars van de Beauty Award 2011 bekend. De prestigieuze prijzen worden uitgereikt tijdens een spectaculaire uitreiking op zondag 27 maart in jaarbeurs in Utrecht. Zes professionele schoonheidsspecialisten en zes bedrijven strijden deze keer om de felbegeerde Beauty Awards van het jaar 2011.

Naast de Beauty Award is er dit jaar een heuze publieksprijs. De twaalf genomineerden schoonheidsspecialisten/bedrijven maken kans om door de consument verkozen te worden tot winnaar van de publieksprijs. Duizenden klanten van de genomineerden, lezers van Grazia en Marie Claire en bezoekers van Styeloday kozen hun favoriet. Ook op Karin Manders van Intense skin and body improvement is massaal gestemd. Wij danken u hartelijk voor deze stem. Voor de winnaar van de publieksprijs is er een prachtige award en een nog mooiere tool om te communiceren naar de lokale pers.

Karin Manders is bij de jury geweest

Maandag 7 februari is Karin Manders, genomineerd voor de Beauty Award, voor de vakjury verschenen. De jury ging dieper in op de werkwijze, motivatie en bedrijfsvoering van de genomineerden.

De beoordeling werd vast gelegd d.m.v. meerdere camera’s. Op zondag 27 maart zal bekend worden wie er naar huis gaat met deze hoogst haalbare prijs. De presentatie van deze avond is in handen van Sylvana Simons en Xander de Buisonjé zal een spetterend optreden verzorgen.

Graag wil Karin Manders iedereen die op haar gestemd heeft hartelijk bedanken. Mocht u dit nog niet gedaan hebben: tot 15 februari kunt u stemmen door op de link of het logo van de beauty award hierboven te klikken.

Mystery guest heeft Intense skin and body improvement bezocht

Afgelopen 31 januari is Intense skin and body improvement bezocht door de mystery guest. Deze mystery guest kwam voor een behandeling en heeft Karin Manders getoetst op een aantal zaken. Werkwijze, kennis, hygiëne, service en klantbenadering waren een aantal van deze punten. Na de behandeling maakte de mystery guest haar ware identiteit bekent en gaf ze aan dat ze heerlijk behandeld was. Veel van haar beoordeling gaf ze niet prijs, want dat is voor de jury.

Op 7 februari zal de vakjury een interview houden met Karin Manders als laatste selectieronde voor de uitreiking van 27 maart.

Karin Manders genomineerd voor de Beauty Award 2011

De genomineerden voor de prestigieuze Beauty Award, schoonheidsspecialiste van het jaar 2011 zijn bekend. Zes professionele schoonheidsspecialisten strijden om de felbegeerde Beauty Award van het jaar 2011. Wij, Intense skin and body improvement, zijn één van de genomineerden!

Alle deelnemers aan de Beauty Award 2011 zijn tijdens de eerste nominatieronde door de vakjury beoordeeld op verschillende aspecten, zoals business, pr & marketing, opleidingen, trainingen en vakinhoudelijke kennis.

De Beauty Award is de hoogst haalbare onderscheiding voor schoonheidspecialisten en schoonheidsinstituten in Nederland. Karin Manders van Intense skin and body improvement is in de race voor deze felbegeerde award!
Karin: “Na vijf jaren van opstarten en specialiseren wilde ik graag een keer beoordeeld worden door een vakjury. Het is een goede spiegel voor mij als ondernemer en voor mijn bedrijf. Op 10 december zijn de zes genomineerden bekend gemaakt, Intense skin and body improvement is één van de zes genomineerden! In maart 2011 wordt de Beauty Award uitgereikt. Het zou de bekroning worden op mijn werk.”

De uitreiking van de Beauty Award is op zondag 27 maart 2011 in de Jaarbeurs in Utrecht. De onafhankelijke jury bestaat uit verschillende experts uit de beautybranche. Samen met Karin Manders zijn er nog vijf genomineerden. Karin behoort nu al tot de top zes van Nederland.

Nieuw dit jaar is de publieksprijs. U kunt meebeslissen of Karin Manders van Intense deze prijs mee naar huis mag nemen. Vanaf heden kunt u uw stem uitbrengen, klik hiervoor op de link bovenaan deze pagina. Vertel het al uw vrienden, familie, collega’s, buren, enz… Op deze manier maakt Karin Manders nog meer kans op de publieksprijs. Meer over de beauty award zult u terug zien in verschillende grote bladen zoals Marie Claire en Gracia.

Het jaar 2011 wordt voor Karin Manders een spannend jaar, aldus Manders: "Een jaar waar we er volop voor gaan en waar we natuurlijk klaar staan voor u als klant."