Pascaud BioSkinJetting - Intense • feel good — look amazing | Nistelrode

Bio Skin Jetting is een natuurlijke methode voor rimpelcorrectie. Rimpels en kleine littekens worden met deze methode zichtbaar verminderd.

Bio Skin Jetting maakt gebruik van het natuurlijk herstel vermogen van de huid. Door het gebied direct onder de rimpel te activeren, wordt de huid aangespoord nieuw weefsel te vormen. Dit nieuwe weefsel bevat jonge collagene en elastische vezels die de rimpel opvullen.

Alle rimpels en kleine littekens in het gezicht kunnen worden behandeld. De methode wordt toegepast bij rimpels op het voorhoofd, rond de ogen, op de wangen, de bovenlip, de kin en de neuslippenlijn.

BioSkinJetting werkt zonder inspuitingen van lichaamsvreemde stoffen. Je huid vult zelf de rimpel of het litteken op met lichaamseigen collageen. BioSkinJetting is dus een volledig biologische en veilige methode.

Effectiviteit

De rimpel of het litteken wordt stapsgewijs minder diep. Omdat je huid zelf tot de vorming van collageen wordt aangezet, is het resultaat langdurig en natuurlijk.

Pascaud BioSkinJetting

Hoe wordt de methode toegepast?

Door specifieke technieken wordt de rimpel van de onderliggende huid losgemaakt. De huid onder de rimpel wordt zo gestimuleerd zelf nieuw bindweefsel te vormen met jonge collage vezels.

Is de behandeling pijnlijk?

Nee. Er wordt eerst een voorbereidende crème op de huid aangebracht. De behandeling is daardoor niet vervelend om te ondergaan.

Hoe ziet de huid er na de behandeling uit?

Direct na de behandeling zijn de behandelde rimpels veranderd in fijne rode streepjes. Deze rode lijntjes trekken binnen enkele dagen volledig weg. Tot die tijd kan je ze met make-up camoufleren (met BioSkinJetting Cover Crème) en zal niemand ze opvallen.

Voordelen BioSkinJetting

  • Geen inspuiting of operatie
  • Geen lichaamsvreemde stoffen
  • Niet vervelend om te ondergaan
  • Snel zichtbaar en natuurlijk resultaat
  • Niet belastend;
    je hoeft bijvoorbeeld geen vrij te nemen van je werk