SkinPen Medische Microneedling - Intense • feel good — look amazing | Nistelrode

SkinPen - medische microneedling

De huid in de diepte vernieuwen. Dit kan met door middel van medische microneedling met de SkinPen. De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische microneedling systeem ter wereld. Het is tevens als enige systeem FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acné-littekens. Naast het behandelen van acné-littekens, is een behandeling met de SkinPen geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid door het stimuleren van fibroblasten, die collageen en elastine aanmaken. Ook fijne lijntjes verminderen of verdwijnen en poriën verfijnen met behulp van de medische microneedling behandelingen.

Bij Intense hebben we al jarenlange ervaring met needlen. We kiezen voor de SkinPen, omdat we nog effectiever kunnen behandelen en meer resultaat kunnen bereiken. Microneedling is een van de populairste behandelingen van dit moment vanwege de korte hersteltijd en indrukwekkende behandelresultaten! De behandeling kan het gehele jaar uitgevoerd worden en is geschikt voor alle huidtypen.

Hoe werkt medische microneedling?

Met medische microneedling wordt, door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, kleine openingen in de huid gemaakt. Tijdens de behandeling wordt het natuurlijke herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender. Medische microneedling is effectiever en zorgt daardoor voor een zichtbaarder resultaat.

Voor wie is de SkinPen behandeling geschikt?

Medische microneedling met de SkinPen kan voor vele indicaties worden ingezet:

 • (Acné) littekens
 • Fijne lijntjes
 • Pigmentvlekjes (bijv. zonbeschadigingen)
 • Doffe/vale huid
 • Grove huidstructuur
 • Striae / striemen (niet ouder dan 3 maanden)
 • Vergrote poriën
 • Vermoeide huid
Microneedling - SkinPen

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

We adviseren de behandelingen met de SkinPen in kuurverband te doen. Zo kunnen we het resultaat goed opbouwen. Gemiddeld zijn dit 3 tot 6 behandelingen. Tussen de behandelingen zit 4 weken.

Voor huidverjonging starten we met 3 behandelingen en kijken we na deze behandelingen of er nog meer behandelingen nodig zijn. Bij littekens gaan we in de meeste gevallen uit van 6 behandelingen. Mocht het gedurende de kuur niet nodig blijken dan passen we het aantal behandelingen aan.

Is de SkinPen behandeling pijnlijk?

Het gevoel bouwt zich op. Het gevoel is goed te hebben, maar kan zich gedurende de behandeling opbouwen tot een scherp gevoel. Door de snelheid van de SkinPen is dit goed te hebben en ontstaat er geen bloedbad. Dit is niet nodig bij deze behandeling.

Na de SkinPen behandeling

Skinfuse Resucue Calming Complex en Skinfuse Lift

Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling zal de huid er wat roder uitzien en warm / prikkelend aanvoelen. Dit gevoel zal na enkele uren afnemen. De behandeling heeft een korte herstelperiode. Na de behandeling ontvang je 2 nazorgproducten om het herstel te bevorderen: de Skinfuse Lift en de Rescue Calming Complex. Dit is in de prijs inbegrepen.

Skinfuse Lift wordt gebruikt tijdens een SkinPen behandeling. Deze lichte gel zorgt ervoor dat de SkinPen zonder wrijving of schuring over de huid heen kan bewegen. Deze tussenstof bestaat enkel uit ingrediënten die veilig en zonder complicaties transdermaal ingebracht kunnen worden. De SkinPen maakt per seconde 1600 microkanaaltjes in de huid. Het natuurlijk helingsproces wordt op deze manier in gang gezet waardoor de huid collageen aan zal maken. Deze minuscuul kleine openingen in de huid moeten op de juiste wijze verzorgd worden om ontstekingen te voorkomen. Alleen het gebruik van de Skinfuse Lift als tussenstof en nazorg in de eerste 24 uur, is bewezen veilig en leidt tot de beste resultaten en een voorspoedig herstel.

Het Rescue Calming Complex zorgt er na de behandeling voor dat het ontstane vochttekort door de openingen in de huid aangevuld wordt, het helingsproces wordt bevorderd en de huid gekalmeerd. De nazorg is erop gericht om de huid met deze emulsie te beschermen en zo het huidherstel zonder belemmering te laten verlopen.

Na drie dagen mag je over op je eigen skincare routine. Het beschermen van de huid met minimaal een SPF 30 is zeer belangrijk.

SkinPen behandeling

Jarenlang profijt van een SkinPen behandeling

Direct na een SkinPen behandeling gaat de huid van binnen hard aan de slag met haar herstellend vermogen. Eerst wordt collageen type 3 aangemaakt waarna dit omgezet wordt in collageentype 1. Dit proces neemt een paar maanden in beslag waardoor je huid continu opbouwend werkt. Achter de schermen wordt er dus flink gewerkt waardoor jij dan weer tot ruim een jaar profijt van de behandeling hebt! Bij herhaling van een SkinPen behandeling in de vorm van een kuur werkt dit nog langer door. Wat overblijft is een strakke, stevige en jeugdige huid. Voor een optimaal resultaat zijn 3 tot 6 behandelingen nodig met een interval van 4 weken.

Voordelen van medische microneedling met de SkinPen

Vele klinieken maken gebruik van een microneedling systeem om de huid te vernieuwen en te verbeteren. Wij maken hiervoor gebruik van de SkinPen, welke een stapje verder gaat dan andere microneedling systemen. Wat zijn nu de voordelen van dit systeem?

 • Een zeer onderscheidend kenmerk is dat de SkinPen FDA approved is. FDA staat voor Food and Drug Administration, het agentschap van de federale overheid in de Verenigde staten dat de kwaliteit van voedsel en medicijnen in brede zin controleert. Na validatie van meer dan 90 kwaliteits- en veiligheidseisen, waarbij veiligheid voor de huid altijd centraal staat, is de mogelijkheid tot het overbrengen van bloed/ziektes (cross-contaminatie) geëlimineerd.
 • Een behandeling met de SkinPen kan het hele jaar door en is dus niet seizoensgebonden.
 • Met de SkinPen ben je altijd verzekerd van een veilige behandeling van jouw huid. Een continu bewaakte vaste naalddiepte en 0% kans op beschadiging van de huid door perfectie in de naalden zelf. Doordat het mechaniek van de SkinPen in de verwisselbare kop zelf zit is deze veiligheid bij iedere behandeling opnieuw gegarandeerd. Dit maakt de SkinPen uniek!
Microneedling met SkinPen

Tarieven SkinPen Medische Microneedling

1 behandeling€ 195,-
3 behandelingen     € 525,- (€ 175,- per behandeling)
6 behandelingen     € 900,- (€ 150,- per behandeling)
De behandelduur is 45 minuten.

Voor en na foto's SkinPen Medische Microneedling

SkinPen before en after SkinPen voor en na foto's SkinPen resultaten SkinPen results SkinPen eerste 24 uur