Pascaud Voedingssupplementen / Nutriceuticals - Intense • feel good — look amazing | Nistelrode
Pascaud nutriceuticals - voedingssuplementen

Voedingssupplementen / Nutriceuticals

De Pascaud nutriceuticals / voedingssupplementen zorgen voor een gezonde huid, haren, nagels en algehele vitaliteit. De natuurlijke aanpak van binnenuit.

Elke cel heeft goede voeding nodig om optimaal te functioneren. De Collagen Booster Box biedt alles om bestaande rimpels van binnenuit op te vullen en het natuurlijke verouderingsproces te vertragen.

De èchte diepe, lange termijn aanpak moet van binnenuit komen. De stoffen in de Collagen Booster Box worden in het lichaam opgenomen en getransporteerd naar de diepe huidlagen waar collageenaanmaak plaatsvindt. Collageen is de bouwstof in de huid die zorgt voor stevigheid en een goede vochtbalans. Door aanmaak van collageen wordt er voorzien in een natuurlijke 'facial-filling' en oogt je huid opnieuw jeugdig en strak.

Door gebruik van de Collagen Booster Box neemt de huiddikte, elasticiteit, vochtigheidsgehalte en stevigheid significant toe. De vitaminen, mineralen, aminozuren,enzymen, kruiden en ander bio-actieve componenten zijn van farmaceutische kwaliteit. De grondstoffen worden met de grootste zorg geselecteerd en alleen de beste loten worden manueel geoogst. Tevens word uitsluitend voor de best opneembare vorm van elk ingrediënt gekozen.

Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen op telefoonnummer 0412-853565. Wij geven je graag een persoonsgebonden advies.

Pascaud voedingssupplementen - nutriceuticals online kopen