Huidtherapie bij Intense - Intense • feel good — look amazing | Nistelrode

Huidtherapie

"Zowel als mens als in haar specialisatie is Miranda een waardevolle aanvulling voor ons", zegt Karin Manders, eigenaresse van Intense.

Onze huidtherapeut Miranda is gespecialiseerd in het behandelen van:

  • Huidproblemen zoals acne, rosacea, oedeem, couperose, littekens en pigmentvlekken
  • Intensieve huidbehandelingen zoals microneedling, dermapen en peelings
  • Laserbehandelingen bij overbeharing en pigmentvlekken

Miranda is sinds 2013 huidtherapeut. "De huid is ons grootste orgaan", legt ze uit. "Het verzorgen van de huid is dan ook een vak apart. Als huidtherapeut ben je gespecialiseerd in het behandelen van de zieke of aangedane huid. Zo help je om huidproblemen in het gezicht zoals littekens, acne, rosacea, couperose, overbeharing of een pigmentvlek te verminderen of zelfs te verwijderen."

Voldoening

Miranda koos voor het vak, omdat ze mensen graag op lange termijn een goed gevoel over hun huid wil geven. "Het geeft zoveel voldoening, wanneer ik van mensen terugkrijg dat ze na weken, maanden of zelfs jaren nog blij zijn met het effect van de behandeling. Dat is geweldig!"

Persoonlijk en eerlijk advies

Vanuit het motto 'we hebben maar één huid. Wees er zuinig op en verzorg hem goed' geeft Miranda mensen een persoonlijk en eerlijk advies. "Als een behandeling niet mogelijk is, zeg ik dat. Waarbij ik direct ook bekijk wat wel een eventuele oplossing kan zijn. Voor mij is een behandeling succesvol als mensen blij en tevreden de deur uitgaan. Daar doe je het voor", aldus Miranda.

Opleiding en kwaliteit

De opleiding tot huidtherapeut is wettelijk erkend en opgenomen in de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG, artikel 34) en voor huidtherapeuten geldt ook de kwaliteitsregistratie in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).

Huidtherapeut bij Intense