Carbon Peel - Intense • feel good — look amazing | Nistelrode

Carbon Peel, uitgevoerd met de Alma-Q, is een effectieve laserbehandeling om de huid intensief te reinigen (dieptereiniging) met als resultaat een gezonde glow. Grove poriën, vette huid, acne, fijne lijntjes en littekens worden verminderd. Na de behandeling ziet de huid er gezond en stralend huid uit.

Effect Carbon Peel op en in de huid

De opperhuid en het bindweefsel worden vernieuwd, de talgproductie neemt af en de fijne lijntjes worden minder. De combinatie van de laser met het carbon (medische koolstof) zorgt voor een zuiverende dieptereiniging. Hierdoor is direct een mooie gloed zichtbaar op de huid.
De eerste dag na de behandeling kan de huid wat roder zijn, maar trekt weer heel snel bij. Het aantal behandelingen dat nodig is bepalen we tijdens onze intake. De Carbon Peel kan ingezet worden als losse 'oppepper' of ik kuurverband van bijvoorbeeld 4 behandeling om het resultaat te vergroten.
De behandeling is snel en pijnloos. Het geluid dat tijdens de behandeling vrij komt dempen we met disposable oordopjes.

Ga jij voor die gezonde healthy glow? Plan dan nu je afspraak...

Vraag de specialisten van Intense om advies. Ons team bestaat uit gediplomeerde laser specialisten en huidtherapeuten die je graag een passend advies geven. De intake voor deze behandeling is kosteloos

Carbon Peel tarieven

Carbon Peel Gezicht   € 104,-
Carbon Peel Hals€ 94,-
Carbon Peel Decolleté€ 104,-
Alma-Q Carbon Peel