Pascaud Beauty Innovations - Intense • feel good — look amazing | Nistelrode

Het Pascaud Anti-Ageing concept

Wie wil er nu niet 10 jaar jonger uitzien? Met de huidverbeterende producten en de apparatuur van Pascaud kunnen wij een een breed scala aan huidverbeterende behandelingen bieden. Of het nu gaat om het liften en verstevigen van uw gelaat, een rimpelcorrectie of spectaculaire verbeteringen in huidverjonging, alles is mogelijk met Pascaud. Maak nu een afspraak voor een intake-gesprek en kijk samen met ons wat voor u de beste behandelmethode is.

Of het nu gaat om verstrakking van de oogcontouren, verminderen van rimpels, het verbeteren van wallen of lifting van het gezicht. Het unieke Pascaud Anti-Ageing concept bij Intense vult de ruimte tussen gewone schoonheidsverzorging en de stap naar een arts of kliniek.

Pascaud Anti-Ageing verandert niets aan uw natuurlijke gelaatsvormen en uitdrukkingen. U blijft uzelf maar dan jonger! Het concept is veilig en vertrouwd. Een innovatie in de strijd tegen huidveroudering. Een 'natural make over' op basis van uw persoonlijke wensen.

Nadat u samen met ons uw wensen heeft besproken, volgt een persoonlijke huidanalyse met de MAC waar we uw huid mee meten en foto`s voor en na de kuur maken. Uit welke behandelingen en/of producten uw persoonlijke huidverjongingskuur is opgebouwd, is afhankelijk van uw huidconditie en wensen. Natuurlijk kan er ook worden gekozen om slechts één onderdeel te behandelen.

Een intensieve kuur bestaat uit een combinatie van salonbehandelingen en thuisproducten. Het resultaat: EEN HUID OM TROTS OP TE ZIJN!

Pascaud Behandelingen

Pascaudlite

Professional Peeling

AHA Peeling

Marmatrix behandeling

BioSkinSmoothing

BioSkinJetting

Professional Treatment

Pascaud online kopen - webshop