Sportmassage bij Intense - Intense • feel good — look amazing | Nistelrode

Waarom een bezoek aan de (sport)masseur?

Sporten is in Nederland zeer populair. Steeds vaker gaan we grotere sportieve uitdagingen aan. Welke uitdaging je ook aangaat, je wilt zo fit mogelijk aan de start verschijnen. De sportmasseur helpt je daarbij!

De sportmasseur is dé expert voor een vakkundige sportmassage voorafgaand en/of na afloop van een sportprestatie. Een sportmassage is een goed middel om spieren te stimuleren voor een prestatie en sneller te laten herstellen na een inspanning en als hulp ter voorbereiding op een volgende prestatie, zoals het lopen van een marathon.

Heb je andere klachten die niet gelinkt zijn aan je sportprestaties, maar bijvoorbeeld werkgerelateerd of na een operatie? Ook hiervoor ben je bij onze sportmasseur Astrid aan het juiste adres. We horen regelmatig van cliënten in onze stoel dat ze last hebben van bijvoorbeeld rug, schouder of nek. Blijf hier niet mee lopen en laat er naar kijken. Dit voorkomt op de lange termijn blessures. Verder zijn de massages ook geschikt voor ontspanning van spieren. Dus ben je toe aan een moment voor jezelf? Plan ook dan een afspraak in.

Hoe ziet een sportmassage behandeling eruit?

Bij binnenkomst vindt er eerst een intake plaats en wordt een beroepsspecifiek onderzoek uitgevoerd. Daarna wordt door de sportmasseur een stappenplan en plan van aanpak opgesteld. Als jij hiermee akkoord bent, gaat de sportmasseur aan de slag.

Wat kost een sportmassage?

30 minuten      33,50
45 minuten      50,00
60 minuten      66,00

Een bezoek aan de sportmasseur wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Een aantal zorgverzekeraars vergoedt wel een bezoek aan de sportzorgmasseur.

Sportmassages

Wat doet een sportmasseur?

Masseren

Een sportmassage kan zowel voor als na het sporten worden ingezet. Voor het sporten zorgt een massage voor een goede doorbloeding van de spieren en bereidt deze voor op de prestatie die komen gaat. Een sportmassage na het sporten zorgt ervoor dat vocht en afvalstoffen uit de spieren afgevoerd worden en maakt de spieren weer soepel. Een massage zorgt voor minder spierpijn, geeft verlichting en bespoedigt het herstel zodat je zonder spierpijn of vermoeidheid je kunt voorbereiden op een volgende prestatie.

Tapen en bandageren

De sportmasseur kan je ook helpen door bijvoorbeeld je pijnlijke enkel voor de sportieve activiteit in te tapen, zodat je spieren en banden worden ondersteund.

Informeren en adviseren

Op basis van de persoonlijke situatie van de sporter stelt een sportmasseur een stappenplan op zodat de massage het beste aansluit op je sportieve activiteiten. Bij klachten kan een sportmasseur het advies geven om een fysiotherapeut, (huis)arts of sportarts te bezoeken.

Sportmasseur bij Intense