Laviesage - Intense • feel good — look amazing | Nistelrode

Laviesage

Natuurlijk worden we ouder, maar wel graag zo mooi mogelijk.

Karin Manders van Intense feel good - look amazing: In mijn constante drive om het beste in de huid naar boven te halen. Ben ik op zoek gegaan naar een manier om de huid van binnenuit te ondersteunen. Met de voedingssuppletie of nutricosmetics van Laviesage heb ik daar een toppartner in gevonden. Iedereen die bij Intense komt wil graag een mooie huid die er jong en stralend uitziet. Ook moet het resultaat bij voorkeur gisteren zichtbaar zijn. Voor mijn bedrijf heb ik een heldere filosofie ontwikkeld waarbij natuurlijke huidverjonging het belangrijkste is. De voedingssupplementen van Laviesage hebben dezelfde filosofie.

Laviesage Nutricosmetics

De werkzaamheid en het resultaat van de behandeling die wij voor de huidproblematiek kiezen is zo goed als dat ons lichaam gevolg kan geven aan de intentie van de behandeling. Dat wil zeggen; we kunnen wel van alles willen stimuleren, maar als de huid niet de nutriënten in huis heeft om aan de slag te gaan, blijkt het gewenste resultaat steeds moeilijker te behalen.

We hebben de afgelopen jaren geleerd dat voor langdurig bevredigend effect er ook naar de binnenkant gekeken moet worden. Vaak is de huid niet genoeg in conditie. Dit kan bijvoorbeeld komen door onderliggende klachten als darmproblemen of insuline resistentie. Dankzij de nieuwe Nutricosmetics van Laviesage kunnen wij ons nu ook met die binnenkant bezig houden. De Laviesage voedingssupplementen zijn ontwikkeld om je gezondheid, je huid en huidkwaliteit te ondersteunen, te voeden en te verbeteren met het beste wat de natuur te bieden heeft. Het zijn daarmee echt anti-ageing producten.

Natuurlijk blijven we de huid aan de buitenzijde ook intensief verzorgen, dit blijft belangrijk voor het behoud van het beoogde resultaat. Uit eigen ervaring heb ik gemerkt dat de huid ook veel beter op de huidverzorging reageert in combinatie met de nutricosmetics van Laviesage. Het advies is dan ook om met activerende producten te werken die de huidcellen stimuleren tot productie van ceramides, hyaluronzuur of collageen en elastinevezels.

Waarom zou ik ze nodig hebben; ik eet toch gezond?

Onze huid wordt constant van binnenuit door bouwstoffen uit gezonde voeding gemaakt. Onafhankelijke studies hebben echter bewezen dat onze huidige voeding lang niet meer voldoende nutriënten bevat om ons jong, fit en gezond te houden. Zelfs niet als we bewust eten. Velen zijn zich daar al van bewust en gebruiken supplementen om tekorten te voorkomen.

Let er echter wel op dat deze middelen niet synthetisch zijn. Nutricosmetcs zijn natuurlijke hoogwaardige voedingsstoffen, er komt niets synthetisch aan te pas. Of supplementen synthetisch zijn, zie je al gauw aan de prijs. Fabrieksmatige stofjes zijn altijd voorradig, veel goedkoper en het proces is gemakkelijk te volgen. Ze zijn weliswaar van constante kwaliteit maar in de natuur zouden deze monostofjes nooit voorkomen. En dan ben je toch weer stoffen aan het lichaam aan het toevoegen die er niet horen, en dat past niet binnen onze filosofie!

Meer weten? Bel of stuur een e-mail voor een vrijblijvend advies, 0412-853565 of info@salonintense.nl

Laviesage voedingssupplementen