Fibromen / steelwratjes behandeling - Intense • feel good — look amazing | Nistelrode

Behandeling fibromen

Wij behandelen al jaren succesvol fribromen / steelwratjes.

Fibromen / steelwratjes?

Fibromen komen zowel bij mannen als vrouwen voor. Erfelijkheid speelt hierbij een rol, daarnaast is wrijving een veelvoorkomende oorzaak. Voorkeursplaatsen zijn dan ook oksel, liezen, hals, onder de borsten en op de oogleden.

Na het verwijderen van de fibromen komt er op de plek een nieuw stukje huid. Deze mag de eerste tijd niet blootgesteld worden aan zonlicht. De kleur trekt langzaam bij.

Verwijderen fibromen / steelwratjes

Het verwijderen van fibromen gaat gepaard met elektrolyse en thermolyse. Deze twee verschillende soorten stroom zorgen er voor dat de aandoening verwijderd kan worden. Dit gaat met behulp van een naald, waarmee men de stroom naar het lichaam brengt.

Voorafgaand aan een behandelperiode wordt een intakegesprek gehouden om er zeker van te zijn dat alle mogelijke risico's uitgesloten worden. Zo is het een probleem als er, naar aanleiding van een operatie, nog een ijzeren voorwerp in je lichaam bevindt.

De behandeling van fribromen / steelwratjes wordt of in het voorjaar of najaar gedaan, dit in verband met de temperatuur.

Het verwijderen doen we met behulp van de DAS-Plasma. Lees meer hierover op deze DAS-Plasma pagina.

Behandeling van fibromen / steelwratjes