- Intense • feel good — look amazing | Nistelrode
Team Intense Nistelrode

Ons team

Karin

Owner, huidspecialist en pedicure

In 2005 ben ik gestart met Intense. Wat begon als een kleine salon is uitgegroeid tot het bloeiende bedrijf dat het nu is.
Mijn specialisaties liggen bij de huidverbeterende behandelingen, laser behandelingen, acne, medische camouflage en uitgebreide intakes.
Bij Intense staat persoonlijke aandacht bovenaan onze prioriteitenlijst. Daarnaast is kennis en professionaliteit wat ons goed maakt in ons vak.

Tessa

Medisch pedicure en allround huidspecialist

Ik ben werkzaam bij Intense sinds augustus 2015.
Mijn specialisaties zijn de voeten. Naast medisch pedicure ben ik oncologisch voetverzorger.
Daarnaast ben ik allround schoonheidsspecialiste en ben ik gericht op huidverbetering en huidverjonging.
De merken waar ik in gespecialiseerd ben zijn: Murad, Dermalogica en Sepai en daarnaast ben ik bezig met de opleiding tot orthomoleculair huidspecialist zodat ik het beste advies kan geven over de voeding in combinatie met de huid.

Nikita

Allround huidspecialist en pedicure

Ik ben allround schoonheidsspecialiste en pedicure bij Intense. Vanaf Augustus 2016 ben ik actief in de salon.
Als huidspecialist voer ik huidverjongende- en verbeterende behandelingen uit. En ben ik gespecialiseerd in acne, bindweefselmassage en micro-needling behandelingen.
Verder volg ik vele trainingen en opleidingen om mijn kennis up-to-date te houden. Zo ben ik gestart met de opleiding orthomoleculair huidspecialiste. Hierdoor kan ik het beste advies geven om de huid van binnen en buiten uit te verbeteren.
De kracht van dit vak is voor mij dat ieder persoon uniek is.

Miranda

Huidtherapeut en allround huidspecialiste

Sinds november 2018 ben ik werkzaam als huidtherapeute bij Intense. Als huidtherapeut ben ik gericht op het verbeteren en verjongen van de huid. Daarbij verminder ik huidoneffenheden of haal ze weg. Ik ga daar verder met de behandeling waar een huidspecialiste stopt. Zo ontstaat er een fijne samenwerking met de collega's.
Door het volgen van trainingen en cursussen blijft mijn kennis up to date en kan ik een goed advies op maat leveren.

Esty

Huidspecialiste, medisch pedicure en make-up artist

Werkzaam in de branche vanaf 2012 en vanaf oktober 2018 bij Intense.
Bij mij kun je terecht voor behandelingen met peelings en apparatuur voor huidverbetering.
Daarnaast heb ik een aantal opleidingen op het gebied van visagie gevolgd dus ook daarvoor ben je bij mij aan het goede adres. Verder ben ik medisch pedicure en mag ik de gewone voeten en de reuma- en diabetesvoeten behandelen.
Ik volg graag trainingen en hoop daarmee mijn kennen en kunnen binnen Intense nog verder uit te kunnen breiden en verder te specialiseren.