- Intense • feel good — look amazing | Nistelrode
Team Intense Nistelrode

Ons team

Cathelijne

Office manager

Mijn rol is erg divers en blijft elke dag groeien! Van afspraken inplannen, social media tot aan het inkopen van producten. Daarnaast ben ik getraind als detox- en fatburning coach en adviseer ik je graag over voeding. Er blijven nieuwe dingen op mijn pad komen wat mijn werk erg leuk maakt. Waarschijnlijk heb je me wel eens aan te telefoon gehad. Tot snel!

Isa

Allround huidspecialist, pedicure en allround browspecialist.

Ik ben werkzaam bij Intense als allround huidspecialist voer ik verschillende huidverbeterende behandelingen uit met verschillende peelingen en apparaten. Wil je langskomen voor een pedicure behandeling? Dan kan je ook zeker bij mij terecht! Ik ben gespecialiseerd in de merken Image, Murad, Mesoestetic en Cell Fusion C.
Ook ben ik ook een allround browspecialist, hiermee creëer ik de perfecte wenkbrauwen die bij jouw eigen vorm passen.
Verder blijf ik allerlei trainingen en cursussen volgen zodat mijn kennis altijd up- to-date blijft en jij het beste resultaat krijgt.

Astrid

Allround huidspecialist en sportmasseur

Ik ben werkzaam bij Intense als sportmasseur en schoonheidsspecialist. Heb je klachten van bijv. veel zitten, sporten of andere werkzaamheden dan help ik je daar graag mee. Loop niet te lang door met klachten aan rug of nek, maar plan een afspraak bij me in.
Als schoonheidsspecialist ben ik goed in het uitvoeren van behandelingen waarbij ik verschillende massagetechnieken in kan zetten. Dit combineer ik graag met uitvoeren van intensieve peelingen.
Ik ben gespecialiseerd in het merk Image, La Colline, Mesoestetic en Pascaud.
Daarnaast ben ik allround brow specialist en maak ik graag mensen blij met een mooie strakke wenkbrauwen.

Karin

Founder, allround huidspecialist en student huidtherapie

In 2005 ben ik gestart met Intense. Wat begon als een kleine salon is uitgegroeid tot het bloeiende bedrijf dat het nu is.
Mijn specialisaties liggen bij de huidverbeterende behandelingen, laser behandelingen, acne, medische camouflage en voedingsadviezen.
Bij Intense staan persoonlijke aandacht, vertrouwen, service en kwaliteit bovenaan onze prioriteitenlijst.
Daarnaast is kennis en professionaliteit wat ons goed maakt in ons vak. We zien je graag bij Intense!

Tessa

Medisch pedicure en allround huidspecialist

Mijn specialisaties zijn de voeten. Naast medisch pedicure ben ik oncologisch voetverzorger.
Daarnaast ben ik allround schoonheidsspecialiste en ben ik gericht op huidverbetering en huidverjonging. Ik word heel blij van het werken met lasers.
De merken waar ik in gespecialiseerd ben zijn: Murad, La Colline en Sepai. Daarnaast ben ik opgeleid tot orthomoleculair huidspecialist zodat ik het beste advies kan geven over de voeding in combinatie met de huid.

Nikita

Allround huidspecialist en pedicure

Ik ben allround schoonheidsspecialiste en pedicure bij Intense.
Als huidspecialist voer ik huidverjongende- en verbeterende behandelingen uit. Ik ben gespecialiseerd in acne, bindweefselmassage, laser en micro-needling behandelingen.
De merken waar ik in gespecialiseerd ben zijn Cell Fusion C, La Colline, Murad en Pascaud.
Verder volg ik vele trainingen en opleidingen om mijn kennis up-to-date te houden. Tevens ben ik orthomoleculair huidspecialist. Hierdoor kan ik het beste advies geven om de huid van binnen en buiten te verbeteren.
De kracht van dit vak is voor mij dat ieder persoon uniek is.

Miranda

Huidtherapeut en allround huidspecialist

Als huidtherapeut ben ik gericht op het verbeteren en verjongen van de huid. Daarbij verminder ik huidoneffenheden of haal ze weg. Ik ga daar verder met de behandeling waar een huidspecialist stopt. Zo ontstaat er een fijne samenwerking met de collega's. Ik werk graag met onze diverse lasers en voer graag microneedling behandelingen uit. Daarnaast vind ik peelings uitvoeren één van de mooiste behandeltechnieken.
De merken waar ik in gespecialiseerd ben zijn Mesoestetic, Cell Fusion C en Murad.
Door het volgen van trainingen en cursussen blijft mijn kennis up to date en kan ik een goed advies op maat leveren.

Esty

Huidspecialist, medisch pedicure en make-up artist

Bij mij kun je terecht voor behandelingen met peelings en apparatuur voor huidverbetering. Ik werk graag met onze Icoone Laser voor zowel het gezicht al het lichaam.
Daarnaast heb ik een aantal opleidingen op het gebied van visagie gevolgd dus ook daarvoor ben je bij mij aan het goede adres. Verder ben ik medisch pedicure en mag ik de gewone voeten en de reuma- en diabetesvoeten behandelen.
De merken waar ik in gespecialiseerd ben zijn APoEM, Mesoestetic, Cell Fusion C en Pascaud.
Ik volg graag trainingen en hoop daarmee mijn kennis en kunde up-to-date te houden.