Huidverbetering - Intense • feel good — look amazing | Nistelrode

Huidverbetering

Diepgaande huidbehandelingen realiseren een aantoonbaar verbeterend effect. Of dit nu de verjonging van uw huid betreft of het oplossen van huidproblemen, zoals acne. Een slappe huid wordt weer stevig, een grauwe huid gaat weer stralen en vlekken en onvolkomenheden vervagen of verdwijnen. Door middel van huidpeelingen, anti-ageingbehandelingen en voedingssupplementen bezorgen wij u een langdurig stevige, elastische en stralende huid. Zowel voor mannen als voor vrouwen.

Onze aanpak

We starten met het bespreken van uw wensen. Daarna gaan we met zeer geavanceerde apparatuur een huidanalyse maken, zodat we u een zeer persoonlijk advies op maat kunnen geven. Ook krijgt u een persoonlijk productadvies en bespreken we welke voedingssupplementen u zou kunnen gebruiken.

Producten

In onze praktijk werken we alleen met de beste producten. Voor de huidverbeterende en huidverjongende behandelingen werken we met de volgende merken:

  • Pascaud beauty innovations
  • La Colline
  • Céll Fùsion C

Pascaud behandelingen

Het Pascaud Anti-Ageing concept

Of het nu gaat om verstrakking van de oogcontouren, verminderen van rimpels, het verbeteren van wallen of lifting van het gezicht. Het unieke Pascaud Anti-Ageing concept bij Intense is de stap tussen gewone schoonheidsverzorging en de stap naar een arts of kliniek.

Pascaud Anti-Ageing verandert niets aan uw natuurlijke gelaatsvormen en uitdrukkingen. U blijft uzelf maar dan jonger! Het concept is veilig en vertrouwd. Een innovatie in de strijd tegen huidveroudering.

Een intensieve kuur bestaat uit een combinatie van salonbehandelingen en thuisproducten. Na het doorlopen van een intensieve kuur zult u versteld staan van het resultaat. Uw huid zal stralen!

Lees meer over de verschillende mogelijkheden van Pascaud

Overige behandelingen

Naast onze veelzijdige huidverzorgings- en huidverbeteringsprogramma's kunt u in onze praktijk ook genieten van overige behandelingen voor hem en haar. Zo kunt u denken aan verschillende soorten lichaamsbehandelingen en massages, manicure en pedicure. U kunt deze behandelingen apart boeken of in combinatie met een huidbehandeling.

Natuurlijk is het ook erg leuk om iemand een behandeling cadeau te geven. Uw cadeaubon wordt mooi ingepakt en zo heeft u altijd een speciaal cadeautje om te geven.

Huidverbetering