Beauty Award 2015 - Intense • feel good — look amazing | Nistelrode
Karin Manders van Intense nominatie Beauty Award 2015

Karin Manders wint Beauty Award
Schoonheidsspecialist van het jaar 2015

Op maandagavond 2 maart zijn in Studio 21 in Hilversum de felbegeerde Beauty Awards uitgereikt. Karin Manders heeft de Award voor schoonheidsspecialist van het jaar 2015 regio zuid (Noord-Brabant – Zeeland en Limburg) in ontvangst mogen nemen.

De uitreiking van de Beauty Awards is een hoogtepunt in het beautyjaar. Ruim 600 gasten, onder wie veel pers en bekende Nederlanders, waren getuige van de feestelijke finale van de Beauty Awards. Tijdens een avond boordevol entertainment en culinair genot werden in Studio 21 te Hilversum de winnaars van de prestigieuze Beauty Awards 2015 bekend gemaakt!

Aan het winnen van de Beauty Award gaat een heel traject aan vooraf en waarbij een uitgebreid businessplan en heldere visie op het vak even zwaar wegen als de vaardigheden in de salon en communicatieve eigenschappen. De Beauty Award symboliseert de professionalisering van de branche.

Afgelopen december werd Karin Manders van Intense skin and body improvement genomineerd door de vakjury en was ze één van de drie genomineerden voor de Beauty Award voor schoonheidsspecialiste van het jaar 2015. Uiteraard was dit al een enorme erkenning voor haar. 'Het is fantastisch dat een vakjury zoveel vertrouwen in mij en mijn bedrijf heeft' aldus Manders.

Het juryrapport luidde als volgt: "Een ondernemer met veel vakkennis en een zeer duidelijke visie. Toegankelijke persoonlijkheid met de potentie om als instituut verder te groeien. Heeft verkoop op een uitstekende manier verweven in het totale behandelplan."

Karin gaat met het winnen van deze Award door met het verbeteren van haar bedrijf en blijft haar kennis altijd verbreden. 'Dat kost geen moeite, want bezig zijn met het optimaliseren van de huid is het mooiste wat er is! Ons tienjarig jubileum wordt zo extra feestelijk, het winnen van de Beauty Award is de kroon op mijn werk'.

Schoonheidsspecialist van het jaar

Beauty Award in de media:

Winnaars Beauty Awards 2015 zijn bekend (Beauty Journaal)

Winnaars Beauty Awards 2015 (Beautyspot)

Beauty Award 2015

Karin Manders genomineerd voor de Beauty Award
voor schoonheidsspecialiste van het jaar 2015!

Op 5 oktober 2014 heeft Karin haar inzending voor de Beauty Award voor schoonheidsspecialiste van het jaar 2015 ingeleverd. Na in 2011 genomineerd te zijn geweest vond ze het tijd om nog eens een poging te wagen. Met de nodige vooruitgang in de afgelopen jaren zijn we verder op het gebied van natuurlijke huidverbetering. Ons team is uitgebreid met Renee en we zijn van locatie verandert. Al met al genoeg redenen om nog eens een poging te wagen.

De Mystery Guest van de Beauty Award heeft ons bezocht

Op zaterdag 15 november heeft Karin de mystery guest in de salon gehad. Na een uitgebreide intake en huidanalyse heeft deze mevrouw een heerlijke La Colline behandeling ondergaan met intensief collageenvlies. Ze was erg enthousiast en heel tevreden de deur uit.

De nominaties zijn bekend

Op donderdag 4 december zijn de genomineerden van 2015 bekend gemaakt. Karin zit bij de genomineerden voor schoonheidsspecialiste van het jaar 2015 regio zuid. Wat was het spannend en wat zijn we trots dat de e-mail rond 9.00 uur in onze mailbox verscheen:


Beste Karin,

Van harte gefeliciteerd! U bent genomineerd voor de Beauty Award 2015 in de categorie Schoonheidsspecialist van het Jaar regio Zuid (Brabant, Limburg, Zeeland).

Uw inzending en de bevindingen van de mystery guest hebben geresulteerd in een nominatie en namens de organisatie (KOSMETIEK en BTP) mag ik u hiermee van harte feliciteren!

Ik ben enorm trots dat ik deze nominatie binnen heb weten te halen. Dit is een bekroning op mijn werk. Natuurlijk was dit niet mogelijk zonder het vertrouwen van mijn vaste cliënten. Daarom ik wil jullie bedanken voor het vertrouwen dat jullie in mij hebben!'