Gendecode skincare - Intense • feel good — look amazing | Nistelrode

Gendecode skincare

Gendecode skincare

De toekomst in huidverzorging: 100% maatwerk op basis van DNA analyse.

Waar wordt het advies van een huidspecialist op gebaseerd? De huid wordt bekeken met het blote oog en bij Intense wordt er gebruik gemaakt van een huidanalyse apparaat. Daarnaast gebruiken we de informatie uit de intake en natuurlijk onze jarenlange ervaring.

Wat komen we in de praktijk vaak tegen: lijntjes, rimpeltjes en verslapping. Pigmentatie storingen en verlies van fijne structuren. Waar komt dit vandaan? Een groot deel door invloeden van buitenaf.

Toch zien we bij iedereen verschillende effecten van deze invloeden van buitenaf. Vaak zijn er ook problemen waar geen externe invloed aan te koppelen is. Hoe kan dat dan?

Het is erfelijk bepaald voor welke invloeden de huid een goede weerstand heeft en waarvoor minder. Daarnaast is de aanleg voor een groot aantal huidverouderingsproblemen vastgelegd in het DNA.

Het testen van DNA is daarom een nieuwe stap in cosmetica. Dit betekent natuurlijk niet dat wij de erfelijke aanleg veranderen. De aanleg blijft bestaan, wel kunnen we de huid veel nauwkeuriger beschermen en ondersteunen op precies die invloeden van buitenaf of zelfs intern.

Een ware revolutie voor u, als cliënt, die er alles aan wil doen om de huid zo lang mogelijk stralend te houden.

Gendecode skincare producten

 

Wat kunnen we analyseren en wat doen we met Gendecode skincare?

We testen 24 genen die de meeste impact hebben op het verouderingsproces van de huid en waar we met treatments en cosmetica een positieve invloed op kunnen hebben.

Vervolgens hebben we meer dan 2700 ingrediënten combinaties tot onze beschikking op een 99% actieve cosmetica serie te maken, specifiek aangepast aan je DNA en persoonlijke voorkeur voor structuur en zelfs geur.

Hoe aan de slag met Gedecode skincare?

Je komt naar de salon en daar wordt een uitgebreide intake afgenomen. Tevens nemen we direct een monster af van je wangslijmvlies. Dit sturen we op naar het lab in Italië en daar gaan de genetisch biologen aan de slag om de perfecte aansluiting met je product te maken. Daarnaast vult u, samen met één van onze specialisten, een zeer uitgebreide vragenlijst in. Ook worden er foto's van je gemaakt, zodat de genetisch biologen kunnen zien welke genen al tot expressie zijn gekomen en hoe de uitstraling van de huid is. Tot slot brengen we je op de hoogte als alles binnen is en nodigen we je uit om alles in ontvangst te nemen, samen met de nodige uitleg.

 

Gendecode skincare

Onze salon bevindt zich in Nistelrode (nabij de A50), in Noord-Brabant tussen Oss, Uden en Veghel.

Routebeschrijving vanuit de richting Nijmegen of Den Bosch

Routebeschrijving vanuit de richting Eindhoven

Wil je meer informatie dan kan je altijd contact met ons opnemen. Bel voor informatie of een afspraak naar 0412-853565 of stuur een e-mail naar info@salonintense.nl