Snel en gezond afvallen met Alizonne Therapie - Intense • feel good — look amazing | Nistelrode
Gezond dieet - Alizonne gewichtscorrectie

Gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging zijn de eerste vereisten, wanneer het gaat om het handhaven van onze gezondheid en natuurlijke lichaamsvorm.

Dat het niet eenvoudig is volledig naar deze regel te leven is echter net zo bekend als de regel zelf. Locale verdikkingen en een ‘maatje meer’ liggen continue op de loer. Zitten de eerste kilo's er eenmaal aan en ga je daarna door op het 'verkeerde pad', dan ontstaat overgewicht. Terugkeren naar de regel van gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging breng je dan echter niet automatisch terug op je streefgewicht. Bovendien is het streefgewicht voor iedereen verschillend. Voor de één is het gezondheidsaspect de belangrijkste reden iets aan het overgewicht te gaan doen (Alizonne therapie), voor de ander kan het esthetisch aspect de belangrijkste drijfveer zijn. De gematigd gewichtige wil alleen van de locale verdikkingen afgeholpen worden (Alizonne Lite!), of stoort zich in de zomer aan striae of cellulite op de bovenbenen. Bij deze laatste problemen is er geen sprake van overgewicht, waardoor de oplossing gevonden kan worden in de cosmetische chirurgie. Liposuctie, waarbij het overtollige vet wordt weggezogen, is dan een mogelijkheid. Daarnaast zijn er de zogenaamde niet-invasieve (niet dóór de huid) methoden, waarbij m.b.v. technieken als ultrasound, radiofrequentie* en bindweefselmassage prachtige resultaten te bereiken zijn. Met name ten aanzien van de contourverbetering en hernieuwde opspanning van de huid is succes daarmee verzekerd.

Wanneer het lichaamsgewicht een BMI (gewicht in kg gedeeld door het kwadraat van de lichaamslengte) van 28 overstijgt is er sprake van overgewicht. Een reeks van aandoeningen en complicaties is het gevolg van overgewicht. Als voorbeeld hiervan kunnen we noemen: suikerziekte, metabool syndroom, hoge bloeddruk, gewrichtsklachten, chronische vermoeidheid en vroegtijdige veroudering.

Drs. Van der Lugt heeft sinds 1997 een behandelconcept ontwikkeld dat gericht is op snel en verantwoord verminderen van het lichaamsgewicht, verbetering van de lichaamscontouren, stabilisatie op het streefgewicht en optimalisering van de algehele gezondheid. De uitzonderlijke resultaten van dit concept hebben geleid tot grote belangstelling uit de medische wereld en inmiddels wordt de Alizonne Therapie in meer dan 20 (inter)nationale klinieken aangeboden. Intense feel good – look amazing is de eerste schoonheidssalon die hiermee mag starten in Nederland.

In de Alizonne Therapie worden de volgende technieken gebruikt:

  • Behandeling met ultrasonore trillingen – een niet-invasieve behandeling van het onderhuidse vetweefsel.
  • Mechanische bindweefselmassage met Icoone laser – voor verbetering van de doorbloeding van de huid, stimulering van afvoer van vloeistoffen en vetten via het lymfatisch systeem, krimp van een verslapte huid, afbraak van cellulite structuren en contourverbetering.
  • Een medisch dieet op basis van met aminozuren verrijkte voedselsuppletie.

Testimonial Drs. Claudia van der Lugt & Karin Manders over de Alizonne Therapie

Alizonne Therapie m.b.v. de Icoone Laser

Waarom is medische begeleiding onontbeerlijk?

Bij veel schoonheidsspecialistes, mental coaches en sportscholen kan je terecht voor een 'afslank' programma. De producten die daarbij worden aangeboden zijn òf wel vrij verkrijgbaar, omdat ze voldoen aan de wettelijke samenstelling, òf ze zijn bedoeld voor gebruik onder medisch toezicht. Dat laatste ontbreekt dan meestal. Zolang de cliënt gezond en het overgewicht beperkt is, zal er niet zo snel een probleem ontstaan. Anders wordt het wanneer iemand denkt gezond te zijn, terwijl er sprake is van een (verborgen) aandoening. Een medisch dieet zonder de daarbij behorende controle kan dan ernstige complicaties veroorzaken. Bij het volgen van Alizonne Therapie is de medische begeleiding gewaarborgd.

Ook indien er sprake is van een fors overgewicht is een medische controle onontbeerlijk. Voor een gezonde en verantwoorde gewichtsvermindering is een strenge brandstofbeperking alleen niet voldoende. Vetverbranding heeft een grote invloed op allerlei processen in het lichaam, die daardoor ontregeld raken. Het is een veelgehoorde klacht dat er duizeligheid, zwakte of een slap gevoel, honger en lusteloosheid ontstaat bij het volgen van een dieet. De bloeddruk daalt, spierweefsel wordt afgebroken en de energievoorziening in cellen wordt verstoord. Ook merken veel mensen dat na een bepaalde periode van minder eten er geen gewichtsverlies meer optreedt. Medische begeleiding en controle zijn dus van groot belang voor de effectiviteit van de gevolgde behandeling en voor het handhaven van normale lichaamsprocessen ter voorkoming van complicaties.

Door de samenwerking tussen ons en Drs. Van der Lugt ben je bij Intense feel good - look amazing in goede handen en is de medische begeleiding gewaarborgd.

Alizonne Lite!

Naast de Alizonne Therapie is er ook Alizonne Lite! waarbij de nadruk ligt op contourverbetering. Deze behandeling is zeer geschikt voor mensen die graag enkele kilo’s willen afnemen en daarbij vooral hun lichaamscontouren willen verbeteren. Met dezelfde effectiviteit en net zo medisch verantwoord als in de Alizonne Therapie, maar nu met een eenvoudig en kort programma. Weer strak in het vel, zonder chirurgische ingrepen!

Neem contact op

Wil je meer informatie over de Alizonne Therapie? Vraag dan vrijblijvend informatie bij ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Aanhef:De heer
Mevrouw
Naam:
E-mailadres:
Telefoonnr:
Bericht:

Onze salon in Nistelrode (Bernheze)