Erkenning - Intense • feel good — look amazing | Nistelrode
Aangesloten bij Anbos Nederlandse vereniging van huidtherapeuten Aangesloten bij Provoet Aangesloten bij Cidesco Karin Manders van Intense winnaar Beauty Award 2015

Erkenning - Opleidingen en organisaties

Onze huid is het grootste orgaan wat we bezitten. Waarom zouden we hier niet goed voor zorgen. Goed advies en een juiste diagnose is daarom erg belangrijk. Bij Intense wordt je huid grondig bekeken en wordt er een programma op maat gemaakt en krijg je altijd eerlijk advies.

Karin Manders, eigenaresse van Intense feel good - look amazing, heeft na het volgen van de basisopleiding tot schoonheidsspecialiste ervoor gekozen om meer kennis op te doen. Dit heeft ze gedaan door het volgen en voltooien van de Voortgezette Opleiding (specialisaties: acne, bindweefselmassage, elektrisch ontharen, camouflage en voetreflexzone massage). Hierbij wordt dieper op de materie ingegaan en worden er diverse specialisaties gevolgd. Op dit moment is Karin bezig met de opleiding tot 'medisch schoonheidsspecialist' zodat er een brug kan worden geslagen tussen dermatoloog en schoonheidsspecialist.

Daarnaast is Karin zichzelf internationaal gaan scholen door het behalen van mijn 'Cidesco' diploma. Met deze zeer brede opleiding is ze in staat om alle huidtypen te behandelen.

Zelf vind Karin het erg belangrijk om de nieuwe ontwikkelingen in de branche op de voet te volgen. Alle specialistes gaan daarom regelmatig naar beurzen en congressen en volgen zeer frequent trainingen. Zo ben je verzekerd van professionele 'up-to-date' behandelingen. Intense is ook een geregistreerd leerbedrijf. We begeleiden ieder jaar 1 of meer stagiaires.

Intense feel goog - look amazing is aangesloten bij de Anbos, Provoet en Cidesco. Zo ben je verzekerd van een professionele schoonheidsspecialistes.

In 2011 en 2015 is Karin Manders genomineerd voor de Beauty Award voor schoonheidsspecialiste van het jaar. In 2015 heeft ze deze prestigieuze prijs als winnaar in ontvangst mogen nemen. Een bekroning op haar werk van de afgelopen jaren.