Q Lift - Intense • feel good — look amazing | Nistelrode
Alma-Q laser behandeling

Een gladde, stevige en stralende huid is de wens van veel van onze cliënten. Met de laserbehandelingen van de Alma-Q kunnen we deze wens omzetten naar werkelijkheid.

De huid is onderhevig aan veel factoren waardoor hij tekenen van veroudering laat zien.

Zonlicht, levensstijl, het klimaat en afvalstoffen spelen hierbij een grote rol. Ze geven de huid tekenen van veroudering. Dit wordt zichtbaar door verandering van kleur, structuur en verlies van stevigheid en het ontstaan van fijne lijntjes en rimpeltjes.

Met de behandelingen van de Alma-Q beginnen we direct met het verbeteren en verjongen van je huid.

De behandelingen met de Alma-Q zijn zeer geschikt voor het hermodelleren en revitaliseren van de huid. Deze behandelingen zijn geschikt voor alle huidtypen vanaf 20 jaar. De behandeling is geheel pijnloos en geven geen downtime (roodheid na een behandeling).

Wat is een behandeling met de Alma-Q precies?

Met het pixelhandstuk voeren we de huidverbeterende behandeling uit. Dit is een fractioneel Q-Switched laser handstuk met dieptecontrole. Met dit handstuk kunnen we een unieke dieptecontrole op de behandeling uitvoeren waardoor we op verschillende niveaus in de huid kunnen werken. Afhankelijk van het gebied en indicatie stellen we het handstuk zo in dat we het beste resultaat krijgen. Door deze variabele diepten in te zetten op hetzelfde gebied krijgen we prachtige resultaten. (de Alma-Q is de vernieuwde, verbeterde variant van de Clearlift)

Tijdens de behandeling brengen we onderhuids perforaties aan in een 7x7 patroon waarbij het omliggende weefsel intact blijft. De plekjes met de kleine verwondingen brengen het wondgenezingsproces op gang waardoor collageen wordt versterkt en de vorming van nieuw collageen wordt gestimuleerd.

Resultaat Q Lift behandeling met de Alma-Q

Door de stimulatie van de laser ontstaat er stevigere, egalere en volumineuze huid. De huid gaat collageen aanmaken. Het aantal behandelingen dat je nodig hebt bepalen we tijdens onze intake. Dit ligt gemiddeld tussen 4 en 6 behandelingen met een interval van 4 weken.

Voordelen Q lift (Fit Collagen Treatment)

  • Pijnloze behandeling
  • Geen downtime (roodheid na behandeling)
  • Snelle, effectieve methode
  • Versteviging en vermindering van lijntjes
  • Vermeerdering van volume en elasticiteit
  • Behandelingen kunnen het hele jaar door
  • Geschikt voor alle huidtypen

Wil jij een stevige, egale en stralende huid? Plan dan nu een afspraak.

Vraag de specialisten van Intense om advies. Ons team bestaat uit gediplomeerde laser specialisten en huidtherapeuten die je graag een passend advies geven. De intake voor deze behandeling is kosteloos.

Tarieven Q Lift (Fit Collagen Treatment)

Q Lift (FCT) Gezicht€ 115,-
Q Lift (FCT) Hals€ 104,-
Q Lift (FCT) Decolleté€ 115,-
 
Combi's
Q Lift + Carbon Peel gezicht€ 168,-
Q Lift + Carbon Peel gezicht en hals   € 195,-
Q Lift Gezicht + Hals   € 176,-
Q Lift Gezicht + Hals + Decolleté   € 294,-
Alma-Q Fit Collagen Treatment