Beauty Award 2018 - Nominatie schoonheidssalon van het jaar 2018 - Intense • feel good — look amazing | Nistelrode

Beauty Award 2018

De uitreiking

Zondag 22 april was het zover. Na een aantal maanden geduld te hebben gehad was het eindelijk de zondag van de uitreiking. De dag begon voor het hele team bij de kapper. Om 12.00 uur om de beurt in de stoel om de haren mooi op te laten steken. Daarna de nagels in de GelColor en een prachtige make-up van Youngblood mocht natuurlijk niet ontbreken.

Een mooie teamfoto voor de salon werd gemaakt en we waren klaar voor vertrek. Om vijf uur op weg naar Nieuwegein. Bij aankomst was het al aardig druk op de rode loper. Limousines en roze hummers, alles werd uit de kast gehaald voor een grande entree. De zaal was prachtig aangekleed en we kregen heel toepasselijk tafel 1.

Karin kwam op via het podium en daarna stond ons een heerlijk drie gangen menu te wachten. Tussen elke gang werden er prijzen uitgereikt en na het dessert was het tijd voor onze categorie. De spanning was nu toch wel echt voelbaar en Kim Kötter kondigde de filmpjes van de genomineerden aan. Na de beelden kwam het verlossende woord van de jury en hoorden we dat we helaas niet in de prijzen zijn gevallen.

Het feit dat we op het podium naast vier andere grote mooie bedrijven mochten staan maakt ons trots. We behoren met ons bedrijf tot de top 4 van grote salons in Nederland en dat is een prestatie op zich.

We willen iedereen bedanken voor het warme medeleven en alle lieve berichtjes die we op weg naar deze dag hebben gekregen. We zijn erg dankbaar voor zo'n grote groep trouwe cliënten die zo met ons mee hebben geleefd. Zonder deze lieve cliënten kon Intense niet zijn wat we nu zijn. Jullie hebben ons laten stralen, dank daarvoor!

Beauty Award 2018 - Uitreiking schoonheidssalon van het jaar 2018

Genomineerd Beauty Award 2018 - Schoonheidssalon van het jaar

Intense feel good – look amazing genomineerd voor Beauty Award
voor salon van het jaar 2018 in de categorie grote salon.

Na het winnen van de Beauty Award voor schoonheidsspecialiste van het jaar 2015 is Intense nog verder gegroeid en is de visie en missie van de salon nog verder doorontwikkeld tot een totaalconcept op het gebied van natuurlijke anti-ageing. In 2016 zijn we naar ons huidige pand verhuisd en nu zijn we klaar voor de volgende stap: het winnen van de Beauty Award voor salon van het jaar.

In december vorig jaar hebben we bezoek gehad van de Mystery Guest en hebben we haar heerlijk ik de watten gelegd. Op maandag 15 januari hoorden we het verlossende antwoord op de vraag of we genomineerd zouden zijn. Hieronder lees je een stukje uit de e-mail die we 's ochtends ontvingen.

Goedemorgen Karin,

Het is zover: de bekendmaking van de genomineerden voor de Beauty Awards 2018 worden bekend gemaakt. Wat hebben jullie (en wij!) toegeleefd naar deze datum…

Ben je er klaar voor? Dan komt hier het hoge woord:

We feliciteren je met de nominatie voor de Beauty Award 2018 in de categorie Schoonheidssalon van het jaar, groot (vanaf 4 medewerkers/fte).

Je zit bij de finalisten voor de felbegeerde vakprijs en daarmee behoor je écht tot de top van het vakgebied!

Na het lezen van dit bericht sprongen we een gat in de lucht! Wat zijn we trots op het feit dat we bij de top van de Nederlandse salons horen. We werken hier iedere dag heel hard voor en we zijn dan ook heel dankbaar dat dit met een nominatie bekroond wordt.

Op 30 januari heeft Karin een gesprek met de jury en dan is het afwachten tot 22 april. Dan horen welke salon er met de felbegeerde Award naar huis gaat. Tot die tijd gaan we natuurlijk gewoon door met ons werk: mensen laten stralen! (want dat is het mooiste wat er is!)

Stralende groet,

Team Intense

Beauty Award 2018 - Genomineerd voor schoonheidssalon van het jaar 2018