Venus Freeze - Intense • feel good — look amazing | Nistelrode

Venus Freeze

Unieke en revolutionaire behandelmethode op het gebied van huidverbetering en -versteviging door een combinatie van Radio Frequentie - en Magnetische Pulsen (MP2) technologie. Venus Freeze is dé oplossing voor:

  • huidverstrakking en - versteviging
  • rimpelreductie
  • anti-cellulitis en striae-vermindering
  • algehele contourverbetering
Venus Freeze behandeling

Venus Concept

Venus Concept is een toonaangevende ontwikkelaar en fabrikant van apparatuur voor de medisch esthetische markt.

Het bedrijf heeft de missie om hoogwaardige producten te ontwikkelen waarmee esthetisch artsen, huidtherapeuten en schoonheidheidsspecialisten op een effectieve, veilige en pijnloze wijze huidverstrakking- en huidverjongingsoplossingen voor hun klanten bieden. Sinds de oprichting van Venus Concept heeft het bedrijf aandacht voor de hoogste normen van klanttevredenheid.

De basisfilosofie van Venus Concept is voor het voortdurende succes van onze klanten, door middel van innovatieve geavanceerde technologieën tegen een betaalbare prijs te waarborgen. Het bedrijf investeert omvangrijke middelen in de ontwikkeling van apparaten, aangedreven door cutting - edge technologieën gericht op klanttevredenheid en het comfort van de gebruiker.

Venus Concept heeft een eigen productiefaciliteit en Research & Development Center en kan het gehele proces van productontwikkeling en productie controleren. Venus Concept is in staat om geavanceerde apparatuur van de hoogste kwaliteit, alsook de flexibiliteit om unieke oplossingen, voor haar partners te creëren.

Oprichters van Venus Concept’s zijn voor meer dan 15 jaar actief aanwezig in de voorhoede van innovatieve ’Medi-Esthetiek’ technologieën. Met diepgaande kennis van de industrie en persoonlijke ervaring in het beheren van klinieken, hebben we de knowhow om de behoeften van de praktijk te bevredigen. Het bedrijf heeft geïnvesteerd in een globalnetwerk om de uitgebreide topkwaliteit van technologische oplossingen snel te verspreiden. Met deze perfectie streeft Venus Concept dagelijks naar 100% tevredenheid en succes van de klant.

Huidversteviging door radio frequentie en magnetische pulsen

Wat is Venus Freeze?

Niet invasieve, pijnloze medische esthetische behandeling aangedreven door MP2™ technologie.

Natuurlijke face en body lift zonder chirurgie

Door de unieke combinatie van radiofrequentie en magnetische pulsen (MP2) is deze niet chirurgische techniek dé oplossing voor huidverstrakking, huidversteviging, anti-cellulitis en textuur verbetering. Een aangename warmte wat tevens een zeer ontspannend gevoel geeft.

Hoe werkt de Venus Freeze MP2

De Venus Freeze bestaat uit 2 applicators - de OctiPolar met 8 MP2 (Multi Polar Magnetic Pulse) elektrodes voor grote behandelgebieden (buik, dijen, armen en billen) en de DiamondPolar met 4 MP2 elektrodes voor kleinere behandelgebieden (gezicht, hals en armen). Elke elektrode zendt gelijktijdig zowel RF en gepulseerde magnetische velden uit. De energie draait tussen 2 elektrodes in een georganiseerde matrix, die op een homogene manier de temperatuur verhoogt over het gehele te behandelen gebied en zorgt voor een zeer efficiënte dichte energie matrix die diep doordringt in de verschillende huidlagen voor een maximale werkzaamheid.

De rol van gepulseerde magnetische velden in MP2

De gepulseerde magnetische velden (PMF) is een belangrijk en succesvolle uitvinding, goedgekeurd door de FDA. Het gepulseerde magnetische veld wordt geïnduceerd door korte pulsen van elektrische stroom door alle elektrodes in de applicator. Het magnetische veld dringt in de huid door en resulteert in elektrische stromen in de celmembranen van de te behandelen gebieden. Door het gepulseerde magnetische veld ontstaat toename van fibroblast-afgeleide-collageen via een niet-mechanisme thermische membraan stimulatie en de stimulatie van fibroblast gemedieerde angiogenese, dat bekend staat om de wondgenezing in weefsels.

Klinisch effect van Pulsed magnetisch veld op de huid

De pulserende magnetisch veld beïnvloedt verschillende biologische processen in de huid. Het stimuleert de synthese van collageen, leidt tot de proliferatie van fibroblasten en bevordert angiogenese. Aangetoond werd dat blootstelling van fibroblasten door laagfrequent gepulseerd magnetische veld significant de productie van collageen verhoogt. Bovendien leidt Pulsed magnetisch veld tot de afgifte van FGF-2 door endotheelcellen. FGF-2 stimuleert op zijn beurt de proliferatie van fibroblasten en de vorming van nieuwe kleine bloedvaten in de dermis (angiogenese).

De rol van Radio Frequency Matrix in MP2

De RF bipolaire matrix levert hoogfrequente wisselstroom en elektrische stromen die in de huid doordringen voor het genereren van warmte. De RF stroom wordt geproduceerd tussen twee elektrodes en zorgt voor een snelle en gelijkmatige verhoging van de temperatuur in het behandelingsgebied zonder bijbehorend ongemak veroorzaakt door RF focal "hot spots".

Klinisch effect van Radio Frequency op de huid

De warmte in het weefsel door de RF Matrix is direct van invloed op de fibroblasten, extra cellulaire matrix (ECM) en vetcellen. De gegenereerde warmte activeert de natuurlijke wondgenezing van de huid, een proces dat resulteert in de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Bovendien veroorzaakt de warmte krimp van de collageenvezels.

Klinische effect van MP2 op de huid

De synergie tussen Pulsed RF magnetisch veld verhoogt collagene en elastische vezel productie in de dermis, via twee afzonderlijke mechanismen. Door middel van angiogenese, MP2 verbetert de dermale bloedcirculatie en de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof, en verbetert de functie van de huidcellen. Bovendien zorgt de lipolyse de verkleining van de vetcellen. Deze biologische effecten leiden tot een betere teint, textuur en het uiterlijk van de huid en een mooie contour van het lichaam.

Prijzen Venus Freeze

Gezicht€ 160,-
Kaaklijn en onderkin€ 122,-
Hals€ 101,-
Gezicht en hals€ 208,-
Hals en decolleté€ 133,-
Bovenarm€ 160,-
Buik / taille€ 187,-
Billen€ 187,-
Bovenbenen€ 208,-
Dijen€ 160,-
Rug€ 208,-


Prijzen zijn per behandeling

Bij het boeken van een complete kuur van minimaal 8 behandelingen krijg je een kuurprijs, aangepast op je wensen