Tatoeage verwijderen - Intense • feel good — look amazing | Nistelrode
Plan je afspraak gemakkelijk online
Tattoo verwijderen met laser

Oude liefde roest niet, van 2007 tot en met 2016 hebben we met succes tatoeages verwijdert. Nu hebben we een nieuwe laser waarmee we de nieuwste techniek op het gebied van tatoeage verwijderen, met een ND-YAG laser, in huis hebben.

Spijt van je tatoeage?

Ongewenste donkere en meerkleurige tattoo's kunnen veilig en effectief worden verwijderd met de behandelingen voor tattooverwijdering die Alma biedt. Met behulp van een combinatie van lasergolflengten die inwerken op verschillende inktkleuren, breken de bundels met hoge lichtintensiteit de inktdeeltjes in de tattoo af, en komt gave, inktloze huid tevoorschijn met minimaal risico op littekens of hypopigmentatie.

Voor succesvolle verwijdering van meerkleurige tattoo's is een laser met hoog vermogen nodig die genoeg energie kan leveren binnen het absorptiespectrum van een grote verscheidenheid aan kleuren. De Q-Switched Nd:YAG 1064 nm-laser met hoog vermogen is ideaal voor het behandelen van donkere inktkleuren (zwart, blauw en groen), terwijl de 532 nm-golflengte effectief is bij lichtere inktkleuren (rood, oranje en geel). De behandeling breekt inktdeeltjes op mechanische wijze af zonder thermische schade aan te richten, zodat de tattoo verbleekt met minimaal risico op littekens of hypopigmentatie.
Voor de inktkleuren wit en paars zijn helaas nog geen goede oplossingen gevonden voor het verwijderen hiervan.

Het aantal behandelingen dat nodig zijn is lastig in te schatten, maar gemiddeld zijn er 8 tot 10 behandelingen nodig. De tatoeage wordt 1x per 8 weken behandelt.

Waarom je tattoo verwijderen met de Alma-Q laser?

  • Behandelingen zijn snel
  • Behandelingen zijn effectief
  • Verwijdert ook andere kleuren dan zwart
  • Krachtigste ND-Yag laser

Heb jij spijt van je tatoeage dan helpen we je graag! Plan nu je afspraak.

Vraag de specialisten van Intense om advies. Ons team bestaat uit gediplomeerde laser specialisten en huidtherapeuten die je graag een passend advies geven. De intake voor deze behandeling is kosteloos.

Tarieven tattoo verwijderen

tot 5 cm²€ 73,-
tot 20 cm²€ 95,-
tot 35 cm²€ 127,-
tot 50 cm²€ 159,-
tot 100 cm²€ 201,-
tot 150 cm²   € 233,-

Meerdere tattoo's op aanvraag. Betalingen dienen plaats te vinden per behandeling

Routebeschrijving vanuit de richting Nijmegen of Den Bosch

Routebeschrijving vanuit de richting Eindhoven

Plan direct je afspraak of neem voor meer informatie contact met ons op: 0412-853565 of info@salonintense.nl.