Mesotherapie - Intense • feel good — look amazing | Nistelrode

Mesotherapie

Mesotherapie is een verjongende behandeling voor het gezicht, de hals, de decolleté en de handen. Helpt tevens ouderdomspigmentatie te voorkomen en te verminderen.

Mesotherapie is bedoeld om de huid in betere conditie te brengen. Naarmate we ouder worden, neemt de conditie van de huid af. Dit komt deels door natuurlijke factoren, zo daalt de hoeveelheid hyaluronzuur bij iedereen na het dertigste jaar, maar deels komt het ook door erfelijke factoren en omgevingsfactoren. Erfelijk is bijvoorbeeld hoe snel de hoeveelheid hyaluronzuur daalt en omgevingsfactoren zijn bijvoorbeeld, hoeveel iemand in de zon heeft gezeten, of iemand rookt, welke huidverzorging is gebruikt en of de omgeving erg (milieu)vervuild is.

Voor en na een mesotherpie behandeling

Dit alles heeft invloed op de huid. De huid wordt stugger, minder elastisch, grauw en ontsierd met rimpeltjes en plooien door vochttekort. Natuurlijk is het beste om altijd via goede huidverzorging er voor te zorgen dat uw huid in betere conditie blijft. Kijk maar eens naar de mensen die altijd ongezond eten, dat tekent zich af aan de huid van die mensen. Maar soms is dit alles niet voldoende en willen we de huid toch weer in betere conditie brengen, daarvoor is er nu de mesotherapie.

Mesotherapie werd al in 1952 door de Franse arts Dr. Michel Pistor uitgevonden om pijnmedicijnen volgens de kortst mogelijke weg, in de meest efficiënte dosering en op de plaatsen waar ze het meest nodig waren te kunnen inbrengen. Recent wordt deze injectie techniek nu ook toegepast voor esthetische doeleinden. Mesotherapie is een verjongende behandeling voor het gezicht, de hals, de decolleté en de handen.

Via tientallen mini prikjes worden hyaluronzuur, vitamines, glycolzuur. DMAE en caffeine in de huid gebracht. Dit gebeurt door middel van een meso-gun met een heel fijn naaldje. De prikjes zijn dan ook pijnloos. Het voordeel van een meso-gun is dat de naald stabiel blijft, de exacte naalddiepte kan worden ingesteld, de exacte hoeveelheid wordt gedoseerd en dat de snelheid van de naald zeer hoog is.

De natuurlijke producten waarmee gewerkt wordt en het feit dat de naald niet in de diepe huidlagen gaat, maakt dat de behandeling zeer veilig is en geen allergische reacties kan teweeg brengen. Er worden enkel lichaamseigen stoffen gebruikt. Het enige wat kan gebeuren is dat er een heel klein blauw plekje ontstaat, maar dat is gauw verdwenen

De behandeling gaat niet dieper dan bijvoorbeeld de naald bij tatoeages of permanente make-up. Er wordt dus niet gewerkt in de diepe huidlagen

De ouder wordende en de door de zon beschadigde huid verliest onderhuids collageen. De huid verliest zijn jeugdigheid en elasticiteit. Mesotherapie geeft nieuwe kracht aan de huid d.m.v. miniprikjes met krachtige vitamines en anti-oxydanten. Het doel is de toniciteit, de elasticiteit en de hydratatie van de huid te verbeteren. De huid wordt jonger, gladder, stralender.

Risico's en complicaties

Gezien er alleen lichaamseigen stoffen worden gebruikt is er nagenoeg geen risico op allergische reacties. Er kan weleens een klein blauw plekje rond de plaats van de injectie ontstaan. Dit is echter snel verdwenen.

Resultaten

MesoLift geeft het beste resultaat bij behandeling van het gezicht, de hals, de decolleté en de handen.

De Behandeling

Mesotherapie voor huidverjonging (HASR-58) is gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen met micro injecties, juist daar waar ze nodig zijn, op zo'n 1 tot 2 mm. diepte in de huid. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een computergestuurd mesopistool. De cocktail is biologisch afbreekbaar en mag zeker niet vergeleken worden met rimpelvulmiddelen. Mesotherapie voor haargroeistimulatie (HAIRSTIM-56) zorgt voor een gezonde hoofdhuid en volle haardos. Het cocktail LIPOCEL-50 wordt in het onderhuids vetweefsel geïnjecteerd waar het lokale vetophopingen oplost.

Effecten HASR-58 COCKTAIL

  • Huidverjongende cocktail
  • Beter hydratatie van de huid
  • Fijne rimpels verminderen
  • Verfijning van de huidstuctuur
  • Verbetering van de spankracht
  • Verbetering van de totale huidconditie
  • 58 ingredïenten waaronder hyaluronzuur, vitamines, mineralen, aminozuren en peptiden

Mesotherapie behandeling